Mr. E.A. (Eric) van Uunen

Mr. Eric van Uunen FB (1960) voltooide in 1982 de studie bedrijfseconomie aan de HEAO en in 1986 de studie fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg.

“Elke verandering in de levenscyclus van een onderneming biedt een fiscale kans”.

Na het behalen van zijn diploma aan de Universiteit van Tilburg (1986) heeft hij nog een aantal opleidingen gevolgd, zoals de postdoctoraal studies Europese Fiscale Studies aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en accountancy aan de Universiteit van Tilburg.

Eric van Uunen is van 1986 tot 2000 werkzaam geweest bij een regionaal accountants- en belastingadvieskantoor en vanaf 2000 in maatschapverband zelfstandig beroepsbeoefenaar: van 2000 tot 2002 als vennoot bij Marree Van Boekel & Smits Belastingadviseurs te Tilburg en vanaf september 2002 als vennoot bij Marree & Van Uunen Belastingadviseurs te Oisterwijk.

Als jurist/fiscalist heeft Eric van Uunen zich in de loop der jaren gespecialiseerd in personenvennootschappen (maatschap, vennootschap onder firma en commanditaire vennootschap) en bedrijfsopvolging.

Behalve als praktiserend beroepsbeoefenaar is hij werkzaam als docent/inleider bij tal van beroepsorganisaties, zoals NOAB, NFB en SRA. Ook heeft hij tal van publicaties op zijn naam staan, zowel wetenschappelijke als populaire uitgaven. Zo verscheen in 2002 nog het boek “Taxplanning bij bedrijfsopvolging” van zijn hand. Tenslotte vervult Eric een aantal bestuursfuncties bij ondernemingen in de zakelijke dienstverlening.

Mail Mr. Eric van Uunen: eric.van.uunen@marree-cs.nl

> Terug naar Team