Mr. Marian Cordua

Na afronding van de opleiding fiscaalrecht aan de toenmalige Katholieke Universiteit van Brabant te Tilburg (eind 1997), is Marian haar carriére begonnen bij een van de Big four kantoren (januari 1998). Vanaf toen is zij werkzaam geweest in de brede MKB-fiscale adviespraktijk en heeft zij diverse fiscaaltechnische en vaardigheidstrainingen gevolgd (Tax Business School en de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs).

Van medio 2003 tot medio februari 2008 is zij - als senior manager fiscaal advies - werkzaam geweest bij een accountantskantoor in Tilburg, waar zij zich naast allround fiscale werkzaamheden, in het bijzonder bezighoudt met MKB-vastgoed en bedrijfsopvolgingen, en heeft zij specialistische kennis in de bouwsector (MKB) ontwikkeld.

Op 15 februari 2008 treedt zij toe tot de maatschap Marree & Van Uunen Belastingadviseurs, gevestigd te Oisterwijk. Naast fiscaaljuridische advieswerkzaamheden ten behoeve van accountants –en administratiekantoren (met name) en intermediairs, verzorgt zij diverse fiscale trainingen voor brancheorganisaties (NovAA, NOAB, SCIRE etc.) en publiceert zij incidenteel in bladen als De Hypotheekadviseur en Activa Magazine.

In 2012 behaalt zij het civiel effect aan de Universiteit van Tilburg.

Haar vrije tijd besteedt zij aan cultureel vrijwilligerswerk (o.a. lid van de Raad van Toezicht bij een Publieke Omroep Stichting) en volgt zij diverse aerobicstraningen (X-Co, tae-bo, zumba en steps).Mail Mr. Marian Cordua: marian.cordua@marree-cs.nl

LinkedIn profiel Mr. Marian Cordua

> Terug naar Team