Mr. Pieter Smolders

Mr. Pieter Smolders (1984) is na het afronden van zijn studies Ondernemingsrecht en Fiscaal Recht, beide aan de Universiteit van Tilburg, gaan werken bij een middelgroot accountantskantoor als belastingadviseur in Eindhoven.

In een team van ongeveer 15 fiscalisten hield hij zich bezig met de advisering voor het midden- en kleinbedrijf, de directeur grootaandeelhouder en vermogende particulieren. Door zijn achtergrond was hij in die rol ook nauw betrokken bij de juridische structurering van ondernemingen. Hier heeft hij zijn vakkennis ontwikkeld en trad hij op het fiscale vlak op als een echte generalist.

Na een periode van zeven jaar heeft hij daar afscheid genomen als senior belastingadviseur en heeft hij de overstap gemaakt om als fiscalist te gaan werken bij een family office. Hier heeft hij zijn generalistische kennis verder uitgebouwd en heeft hij veel ervaring opgedaan met vermogende families en dga's.

Door zijn brede achtergrond heeft hij veel ervaring op het gebied van MKB vraagstukken (zoals het optimaliseren van de structuur en bedrijfsopvolging) en "private wealth" vraagstukken (zoals estate planning en het anonimiseren van vermogen).

Op 1 september 2017 is Pieter toegetreden als vennoot tot de maatschap Marree & Van Uunen Belastingadviseurs te Oisterwijk.

Pieter is woonachtig in Tilburg en brengt de rest van zijn tijd graag door met zijn zoon en zijn vriendin. Verder speelt hij zaalvoetbal en loopt hij hard.

Mail Mr. Pieter Smolders pieter.smolders@marree-cs.nl